Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Бербатов на аванта през летището

отпечатай новината

05.12.2013 12:30 | Видян 2018 пъти

Бербатов на аванта през летището

Димитър Бербатов е скъперник №1 сред най-популярните родни футболисти. Към момента Митко прибира по 5,2 милиона британски лири годишно от "Фулъм", но въпреки това цепи косъма, когато трябва да плаща за нещо. Българският нападател бил толкова стиснат, че почти никога не оставял бакшиши по заведенията.

България Днес научи, че бившият национал минавал на аванта и през ВИП-а на летище София. Това гарантираха хора от персонала, които не пожелаха да застанат с името си, страхувайки се да не изгубят работата си.

Известно е, че от години Бербо използва единствено ВИП салона на терминал 1 преди или след полет. По този начин той иска да се скрие от простолюдието и да не бие на очи. Още от времето, когато стана звезда в "Тотнъм" през 2006 година, Бербатов можеше да бъде видян да излиза единствено през ВИП изхода на аерогарата.

Услугата, която ползва футболистът, включва персоналното съпровождане до и от борда на самолета. В салона на разположение на Бербо има телевизия, безжичен и кабелен интернет, българска и чуждестранна преса. Освен това се предлагат тонизиращи, разхладителни и алкохолни напитки и храни. От летището официално обясниха пред "България Днес", че абсолютно всеки, който си плати, може да се възползва от ВИП салона.

"Услугата е предназначена за всеки, който желае. Сумата е 60 евро, или 120 лева, като се приемат и двете валути. Заявките се правят до 24 часа преди полета.  Заплащането не е предварително, а на място", разясниха служителите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !