Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Лияна къса с миналото с клипа на "Избягай"

отпечатай новината

09.01.2014 13:30 | Видян 1681 пъти

Лияна къса с миналото с клипа на

Звездата на „Сънни мюзик“ Лияна до броени дни ще зарадва феновете си с нов клип към песента „Избягай“.  Тийзърът към дългоочакваното видео само загатва за интригуващия сюжет.

„Клипът е по-мистичен –  идеята е да покаже мен и сенките, които ме заобикалят от моя предишен живот. Това е песен - събирателен образ на всички хора, които са присъствали в живота ми. Видеото също така е символ на новото начало  за мен“, разкрива Лияна.  

Изненада за почитателите на красивата певица е участието на баща й  – композиторът Валентин Попов  като гост музикант. Той свири на изключително интересен инструмент – арменски дудук, чиито звуци допринасят за допълнителната магия на  творбата на Мартин Биолчев. Звученето на  този инструмент  присъства  често и в композициите на Ищар, както и във филма „Страстите Христови“.

В клипа Лияна сменя три много стилни  визии, които са в унисон със звученето песента. Носителката на няколко награди за перфектен външен вид  певица, радва окото в тоалети, издържани в актуалните модни тенденции. Неин партньор по време на снимките не е някой привлекателен  модел, а красив черен дог.

Изпълнителката на „Ох, ох“ се доверява на Мис Бони, както за грима, така и за ефектните бижута, които са по негов дизайн. Стилната й прическа е дело на коафьорката Ивайла, с която се сприятеляват покрай  участието на красавицата във  „Вип брадър“.  

„На снимките в София беше много студено, но екипът беше много горещ“, признава Лияна, която благодари и на режисьора Йордан Петков и продуцента  си Крум Крумов за интересите идеи за сюжета към новия й клип.

Снимка: Йордан Петков

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !