Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Отварачката се жени във Виена

отпечатай новината

17.01.2014 15:40 | Видян 3488 пъти

Отварачката се жени във Виена

Фолк дивата Мария, известна повече като Мара Отварачката, ще отпразнува рождения си ден в любимия си град Виена. Тя заминава заедно с гаджето си Християн Гущеров и с техни приятели, които изпълнителката нарича "свидетели". Именно това ни навежда на мисълта, че брюнетката и любимият й са решили да сключат брак именно там, без много шум и 200 гости, пише nauho.bg.

Мария и Гущеров, често посещават екзотични места и обикалят света, разбира се на разноски на бизнесмена, пише hotarena.net. Така ще бъде и този път, но сега моментът е по-специален. Известен факт е, че от доста време певицата и приятелят й правят опити за бебе, които до този момент са неуспешни.

Говори се, че Мария имала намерение да зачене ин витро, тъй като много искала да има дете от Гущеров, най-вече за да продължава да се радва на луксозния живот, който води. Милионерският син също бил готов да стане баща и често натяквал на любимата си, че му е време и не иска да чака повече. Изпълнителката се е вманиачила в това да се сдобие с втора рожба и прави всичко възможно, за да забременее.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !