Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Благой Георгиев мина в отбора на блондинките

отпечатай новината

18.01.2014 09:06 | Видян 4120 пъти

Благой Георгиев мина в отбора на блондинките

Благой Георгиев мина в отбора на блондинките. Известният спортист лъсна с чисто нова фризура и вече спокойно може да се хвали с титлата най-голям двойник на Азис. Спортистът смени няколко прически, докато постигне идеалната според неговите представи фризура. Новата визия на Джийзъса е направо феноменална подмятат негови фенки. Зевзеци обаче се майтапят, че бившия футболист от националите е заприличал на Азис, пише kliuki.ws.

За суетата на Благой Георгиев открай време се носят легенди, а самият той не крие, че държи на външния си вид. Светски клюкари донасят, че неведнъж са го засичали в едни от най-елитните козметични салони, където си прави компания с фолкпевиците Мария и Алисия.

И докато някои се майтапят, че последната прическа на Благой Георгиев е копие на тази на Азис, то запознати издават, че всъщност изпълнителя подражава на жена си Христина. Неотдавна бившата гимнастичка изсветли косите си, залагайки на медно русите тонове, а мъжът й побърза да последва примера й.

Последната му трансформация обаче за жалост не е особено успешна. С тъмната си брада и мустаци и изрусена коса, футболистът изглежда доста нелепо. „Няма място в отбора на блондинките“, майтапят се зевзеци. И допълват, че би било добре Благо да смени фризурата си незабавно, освен ако не иска да го бъркат непрекъснато с Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !