JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Гаджето на Поли Генова е оператор

отпечатай новината

30.01.2014 14:10 | Видян 1777 пъти

Гаджето на Поли Генова е оператор

Новият мъж до поп певицата Поли Генова, с когото се появи на премиерата на 4-ти сезон на поредицата „Под прикритие“, вече е идентифициран, научи blife.bg. Това е операторът Томислав Михайлов. Той е снимал и клип на русокоската, както и доста търсен сред другите изпълнители.

Всъщност Томислав и Поли се познават отдавна. Той дори е заснел видеото към песента й „Шот“. На певицата й върви на гаджета – всеки път ги цели с професии, близки до нейната. Връзката й с репортера Вернер, която приключи наскоро и местериозно, остави белег в душата й.

Не е ясно обаче дали този белег ще се заличи с Томислав. Близки до Генова са категорични, че между тях нещата все още не са сериозни. Самата Поли пък не вдига телефона си и не дава интервюта, за да уточни какви всъщност са техните отношения.

С оператора са на една възраст – 26 години и имат доста общи теми за разговор. На премиерата на „Под прикритие“ личеше, че те се чувстват добре в компанията един на друг, а усмивките не слизаха от лицата им.

Вернер си тръгна от дома им, докато Поли беше в „Музикална академия“, без да й даде разяснения. Тогава певицата заяви, че й е кофти да се прибира вкъщи, където вече е празно. Имала чувството, че е била с непознат човек и е сгрешила, че му е имала огромно доверие.


Източник: LoveStyle

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !