Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

БиБиСи: Добре дошли в годината на проститутките

отпечатай новината

03.02.2014 14:20 | Видян 1084 пъти

БиБиСи: Добре дошли в годината на проститутките

Системата за субтитриране на BBC буквално се "изгуби в превода" и поднесе уникална глупост на зрителите в ефир,съобщава actualno.com. Тази година е годината на Коня според китайския хороскоп.  Системата на световната медия обаче е направила грешка и вместо да изпише „Welcome to the year of the Horse” са заменили думата horse (кон) с доста неприличната, но звуково много близка дума whores (проститутки). Така зрителите са били поздравени с „Добре дошили в годината на проституктите“.

По някаква причина технически системата на медията не е запаметила точно посланието и го е объркала за голям срам на ВВС. Целият поздрав е гласял следното: „Добре дошли в годината на проститутките. Хората по целия свят отпразнуваха събитието“. Мигновено някои зрители с „орлови очи“ бързичко копирали скрийншота и го качили в Туитър.

Това не е първият случай, в който субтитрите на ВВС им скрояват подъл номер бълвайки невиждана глупост в ефир. Така например вместо да изпише The Archbishop of Canterbury (Архиепископът на Кентърбъри) прди време системата избълва глупостта “Arch bitch of Canterbury” (Кривата кучка на Кентърбъри).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !