Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мара Отварачката къса с „Пайнер“

отпечатай новината

05.02.2014 10:00 | Видян 3433 пъти

Мара Отварачката къса с „Пайнер“

С наближаването на годишните награди на телевизия „Планета" битката между певиците за големите призове традиционно започна и предвещава да е много люта. След като една от стожерките на „Пайнер" - Ивана, категорично се отказа от надпреварата, разочарована от номинациите, и друга звезда на компанията заплашва с бойкот.

Мария едва не получила удар, когато видяла в кои категории ще се състезава тази година, и започнала да крещи от ярост, научи „Всеки ден". Причината - името й не присъства в номинациите за клип на годината. Отварачката била бясна, че са я пренебрегнали, въпреки че има 4 клипа към хитови парчета, а колежката й Камелия например не е вадила нищо от сума време, но е сред номинираните.

Възлюбеният на миньончето - бизнесменът Християн Гущеров, също не бил на себе си от ярост и се чувствал яко прецакан. За всяко от видеата той броил на Митко Пайнера по 20 хиляди лева, а още поне толкова се бръкнал за писане на текстове на песни, фотосесии, скъпи дрешки, аксесоари, както и таксата за въртенето на видеата по телевизията. Всичко това с цел да се поддържа звездният статут на едроджукестата му изгора и тя да обере наградите тази година. Мария била на косъм да напусне димитровградската фирма и да започне самостоятелна кариера. И без това Гущеров й плаща всичко, защо да дават едни пари на „Пайнер", коментират близки до певицата.

Предстоящите награди опънаха нервите и на две от певиците, които се опитват да поддържат добри отношения - Преслава и Галена. Фолкаджийките се изпокараха дни преди церемонията и нагледно показаха, че ако става въпрос за пари и слава, в тези среди дружба няма. Поводът за кавгата между тях е изказване на Галена, че тя ще стане певица на годината и ще свали Преслава от престола.

Едрогърдата брюнетка приела думите на колежката си твърде лично и заявила, че Галена никога няма да спечели първото място с просташкия сексапил, който излъчва. Конфликтът между доскорошните приятелки бързо се разраснал и те не пропускат възможност да се плюят една друга. Колежките им пък допълнително наливали масло в огъня, като пускали клюки за тях, за да усложнят още повече интригата.


Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !