Tаен глас диктува - Ергенът целува,...

„Прегърни я“, „Целуни я“, „Кажи й колко е красива“,...

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

СкандаУ и Любен: Лъжат ни

отпечатай новината

14.02.2014 17:45 | Видян 2967 пъти | Гласували 2

СкандаУ и Любен: Лъжат ни

СкандаУ и Любен обявявиха, че отказват да угаждат на “безумните” прищевки на програмните директори на музикалните радиа и телевизии.

Нито спечелента награда за „ Летен хит” на хип хоп наградите, която рапърите получиха за песента им с Део – „От юни до август”, нито дебютът на Любен с „Такъв ще умра”, успя да промени решението им. След като през 2012 СкандаУ представиха гледната си точка относно медиите в песента „Радио и ТВ”, този път изпълнителите обявиха, че спират да цензурират песните си с цел непременни ротации.

„Не искаме да се съобразяваме с никого, не искаме да променяме езика си, нито поведението. Ние неслучайно сме „СкандаУ” - няма да мълчим на никого и за нищо!” – коментира Тото.

Причината за взетото решение се крие в некоректното, според тях, отношение на някои от медиите – „За едни изпълнители цензура има, а за други не. Ние никога не сме се вземали насериозно или за звезди, няма и да го направим. Когато обаче чуем Килата по радиото и телевизията да казва „Ще ти подам к*** сиропиран..”, а на нас ни е наложена цензура върху думата изплезен, тогава имаме проблем. Който се интересува от нас, знае къде да ни намери – в интернет.” – споделя Лъчезар.

 СкандаУ и Любен пускат новата си песен този петък от 21ч. в интернет пространството. Песента се казва „Bad Madafaka”.

„Ако медиите харесват музиката ни, но не одобравят нецензурните думи в текста, да се чувстват свободни да ни цензурират както искат. Отказвам да си налагам каквато и да е автоцензура в името на това, на всяка цена песните ни да бъдат в ротация. ” – споделя Любен, който преди няколко дни се обърна към феновете си във фейсбук:

„ПЛЕМЕ! ЛЪЖАТ НИ! Вие сте най-яките фенове на света, никой досега не се е радвал на толкова верни приятели, както аз! От тук насетне мога да ви обещая само едно. Слагам край на цензурата в парчетата си, явно долните ТВ канали лъжат и от нея, съответно - няма никаква полза! От тук на сетне, ще пускам парчета през две седмици ДО ЛЯТОТО- защото явно, само вие губите от това, че не го правя! Има и виновни за това - но за тези паразити - ще чуете по-нататък- сега това, което следва, е само за вас!”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !