Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Мария: Усилено работя за бебе

отпечатай новината

19.02.2014 11:20 | Видян 1855 пъти

Мария: Усилено работя за бебе

Мария проговори за слуховете, че очаква бебе. Изпълнителката сподели, че усилено работи върху въпроса с второто бебе, но засега не е забременяла.

Въпреки това фолк дивата обещава, че ще даде жокери на феновете си, когато това се случи.

Засега обаче е насочила цялото си внимание върху кариерата като певица и върху новия си бизнеспроект, който управлява съвместно с половинката си.

Певицата е откровена, че иска второ бебе, но не смята да прави голям въпрос от това. Все пак обеща, че ще даде достатъчно ясни жокери на почитателите си, когато забременее. В интервю за списание "Love Style", Мария сподели и подробности около слуховете, че напуска компанията.

Тя е категорична, че не е сърдита на Митко Пайнера, че не я номинира за певица на годината и напълно разбира решението му, тъй като не ходи по участия. Изпълнителката също така сподели, че няма никакво намерение да прекратява отношенията си с продуцента.

Най-малкото защото колкото и да са скъпи клиповете й, едва ли ще видят бял свят, ако не беше споразумението й с „Планета“, философстват из мрежата.

Що се отнася до критиките, че прекалява с фотошопа, Мария призна, че е истински обидена от слуховете, че си е обработила снимките с фотошоп, пише kliuki.ws.

По думите на певицата, в живота тя изглежда именно по този начин и екипа й почти не ползва редакторската програма, за да ретушира фотосесиите й.

Източник и снимка:  blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !