Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Семейството на Славена се увеличава

отпечатай новината

20.02.2014 12:20 | Видян 1373 пъти

Семейството на Славена се увеличава

Само преди два дни семейството на певицата Славена се увеличи с още един специален член – малкия Ачи. Сладурът не е плод на любовта й с футболиста Алек Манолов, но със сигурност и двамата вече не могат без него. Новото попълнение всъщност е малко кученце от породата чухуахуа.

Четириногият хубавец е само на 4 месеца, а певицата на Diapason Records сама избрала името му. Изпълнителката на „Нацелувана” и нейната половинка вече имат женско кученце от същата порода – двегодишната Шана, която е техен неизменен спътник във всичките им начинания.

Сега „монополът” на Шана със сигурност ще бъде нарушен от новия любимец на звездната двойка. „Вкъщи е пълна лудница. Новото попълнение в семейството е страшно палав и не се спира за една секунда. Естествено, както винаги става с най-малките, всички се съобразяваме с него. Предчувствам, че съвсем скоро той ще се превърне в господар на дома.”, разказа с усмивка Славена.

Паралелно с грижите за своите питомци, певицата работи и по нови музикални проекти, които скоро ще представи. Нищо чудно в следващия клип да не й партнира някой мускулест мачо, а двама чаровни представители на породата чихуахуа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !