Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Иво заряза актьорството заради Мика

отпечатай новината

24.02.2014 15:30 | Видян 1962 пъти

Иво заряза актьорството заради Мика

Откакто се залюби с Мика Стоичкова, кариерата на актьора Иво Аръков тръгна рязко надолу. Артистът, който бе смятан за млада надежда на родното кино и театър, вече напълно е загърбил професионалните си ангажименти, пише "България днес". Той предпочита да обикаля света заедно с благоверната си Мика. Двамата скоро ще се установят за постоянно в Маями, където щерката на Христо Стоичков ще развива собствена модна линия.

Какво точно ще прави Иво не е ясно, но вероятно иска да се пробва като актьор отвъд океана. За да е близо до изгората си Иво прекрати всичките си професионални ангажименти в България. Той официално напусно Малък градски театър "Зад канала".

"Тъжно ми е, че си тръгвам, но няма как. С Мика решихме да живеем в Щатите. Всички колеги в театъра ми пожелаха успех", призна самият Иво.

Новият сексимвол участваше в постановки и в Народния театър, но и там вече е заменен от свой колега. Иво ще изпълни докрай единствено договора си за сериала "Фамилията".

Още от самото начало на връзката на Мика и Иво бе пределно ясно, че дъщерята на Камата е повече от изгодна партия и не е за изпускане. Щерката на Стоичков от малка е свикнала с лукса и разполага с много пари. С каквото реши да се захване Мика, татко веднага изпълнява желанията ѝ. Последната ѝ прищявка е модна линия, за чието създаване Стоичков хвърли десетки хиляди долари. Пътуванията на Мика и Иво също са спонсорирани от богатия татко. Охолният живот бързо се хареса на Иво и той не се поколева да пожертва кариерата си, за да е близо до Мика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !