Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Ваня Цветкова и Асен Блатечки на косъм от смъртта

отпечатай новината

06.03.2014 18:00 | Видян 4128 пъти

Ваня Цветкова и Асен Блатечки на косъм от смъртта

Днес, 6 март, ще се излъчи вторият епизод от най-позитивното и вълнуващо предаване в ефира – „България търси талант”. След старта на шоуто в понеделник, 3 март, социалните мрежи бяха залети с коментари за някои от участниците и техните изпълнения.

На най-голям интерес от страна на аудиторията до този момент се радват Радо Михов от Пловдив и създаденият от него хит „Дърта пияница” и Томас Томов, известен вече като „българският Павароти”. Дарбите на участниците успяха да развълнуват публиката и да предизвикат сълзи сред две от четирите ключови фигури, а именно Ваня Цветкова и Есил Дюран.

Вторият епизод на третия сезон ще бъде още по- емоционален, а адреналинът и екстременните изпълнения ще достигнат връхна точка. На сцената ще блесне малко момченце, което ще смае зрителите с познанията си за държавите и ще се прояви като истински малък гений. Дори Мария Силвестър ще се включи, за да помогне на малкия Айнщайн да покаже максимално своята уникалност.

Певческото изпълнение на малък R’n’B изпълнител ще вдигне всички в залата на крака и ще спечели с лекота адмирациите на журито. Именно изпълнението на този младеж ще даде основание на Асен Блатечки да каже, че са намерили таланта на България. В шоуто довечера ще вземат участие още танцьорка на индийски танци, циркови номера, изпълнения с летящи бутилки,  а шок сред журито ще внесе данъчен инспектор.


Сцената на „България търси талант” ще бъде застрашена и от пожар при групово изпълнение, включващо летящи огнени топки – номер, който спира дъха на очевидците в залата. Кулминационният момент в епизода настъпва, когато остриета на ножове минават на сантиметри от лицата на Ваня Цветкова и Асен Блатечки. Адреналинът на актрисата достига връхна точка, а ужасът успява да я обладае. Единствено куражът и спокойствието на Асен, успява да я закрепи емоционално, признава тя по-късно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !