Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Джейк Гиленхал: Човек не може да бъде добър във всичко

отпечатай новината

07.03.2014 16:15 | Видян 1519 пъти

Джейк Гиленхал: Човек не може да бъде добър във всичко

Джейк Гиленхал позира за корицата на новия, седми брой на списание Man of the World в една доста мъжествена визия. Холивудският сърцеразбивач (имал е връзки с Тейлър Суифт, Кирстен Дънст, Рийз Уидърспун, Минка Кели, а сега ходи с топмодела Алиша Милър) е заснет от обектива на фотографа Рандал Месдън, а суровата му приключенска визия е дело на стилистката Джулия Раголия.

В изданието малкият брат на Маги Гиленхал споделя как сe е научил да разделя личния си живот от професионалната си кариера и защо винаги си избира предизвикателни роли. В момента Джейк снима в италианските Алпи филма "Еверест" заедно с актьора Джош Бролин. Ето и няколко акцента от интервюто с 33-годишния Джейк за списанието:

За пътя, който следва в кариерата си: "Отне ми дълго време в моята кариера, за да разбера, че не мога да бъде добър във всичко. Всеки човек има граници на своите възможности и понякога се налага да се откаже от даден проект, ако вижда, че силите няма да му стигнат."

За това, че трябва да се чувства удобно да работи с даден режисьор, за да се получи хубав филм: "Актьорско майсторство е много странна работа, а в същото време и невероятна. Трябва между мен и режисьора да има голямо доверие, за да се получат нещата добре. Затова не мога да снимам с всеки режисьор. Поне това разбрах за себе си. Ангажирам се с проекти, когато режиьорът им ми вдъхва доверие. Тогава смятам, че ще можем да разкажем заедно историята най-правдоподобно. Напоследък осъзнах, че животът е кратък и че всеки от нас разполага с определено време на Земята и затова трябва да цени всеки свой миг. Вече се опитвам да не си губя ценното време."

За това как разделия личния от професионалния си живот: "Аз се старая да разказвам истински човешкки истории и ме е грижа за това. Правя го с истинска страст. Но след като си тръгна от снимачната площадка, искам да мога да се върна спокойно към моя личен живот."

Източник: Dnes.bg

Снимка: Man of the World

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !