12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Амбър Хърд – една много различна блондинка

отпечатай новината

07.03.2014 16:30 | Видян 2770 пъти

Амбър Хърд – една много различна блондинка

Амбър Хърд определено е на върха на славата си в момента. Не само че тази красива американска актриса снима хит след хит, но и успя да накара един от холивудските сърцеразбивачи Джони Деп да се влюби в нея и дори да ѝ предложи брак, въпреки че не харесва брачната институция, пише Dnes.bg.

Покрай връзката си с Джони, Амбър напоследък се превърна в една от най-ухажваните звезди и от филмовите продуценти в Холивуд, и от модните (и мъжки) списания, които я канят да краси кориците им най-редовно. Последното такова издание е Esquire, Латинска Америка (март/2014).

Във фотосесията, заснета от фотографа Джон Русо, бъдещата госпожа Джони Деп е истинска гореща изкусителка, която без да се разголва прекалено, успява да изпълни страниците на списанието с огромна доза сексапил.

27-годишната чаровница показва перфектните си задни части в раиран черно-бял бански костюм на короицата, а стайлингът на сесията с нея е оформен в стил 60-те години. Тя е с навита на едри букли коса и съблазнителен поглед, ала Мерилин.

Снимка: сп.Esquire

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !