Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Митьо Крика: Не съм гей

отпечатай новината

12.03.2014 11:00 | Видян 2227 пъти

Митьо Крика: Не съм гей

Културистът Димитър Ходжев - Крика е потресен от последните клюки по негов адрес. Вчера в пресата плъзна мълвата, че Митьо посещава редовно гей клубове в Англия и често си има вземане-даване с млади неопитни момчета.

Според разказ на български емигранти преди месец, след тренировки във фитнеса, Митьо и друг мъж се отдали на ласки под душовете, но били хванати от един от инструкторите и изритани от залата.

Крика, който е бивш мъж на светската хроникьорка Нина Никол, е като гръмнат от написаното в медиите и доста гневен на тези, които са го нарочили за гей.

"Потресен съм", написа Димитър Ходжев в писмо до Lifestyle.bg. Той категорично заяви, че историите са лъжи и той не е хомосексуалист.

Митьо има сериозна приятелка в Англия, с която живее от години. Препитава се като учител по физическо и е любимец и на учениците, и на учителите. Миналата година Крика участва във "Великобритания търси талант", като показа как върху главата му се чупят десетина бетонни блокчета. Журито обаче не му даде шанс да продължи, тъй като имало вероятност някой да се опита да го имитира и да се нарани.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !