Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Виктор Николаев на инжекции

отпечатай новината

18.03.2014 18:00 | Видян 3055 пъти

Виктор Николаев на инжекции

Виктор Николаев за поредна сутрин вчера не се появи на работа и вся невероятен смут в Нова телевизия. Причината е, че от няколко дни насам там върви слух, че водещият  се кани да напусне след скандал с новата продуцентка и именно това е мотивът му все по-често да отсъства от ефир.

Според хора от медията той не бил доволен от условията на новото си работно място, тъй като постоянно с Ани Цолова били притискани да следят рейтингите и всяка загуба от Генка Шикерова и Косьо Караджов им се натяквала от ръководството. Преди седмица пък Николай имал грандиозен скандал с новата продуцентка за темите и гостите.

"Виктор и Ани дойдоха в Нова като звезди и очакванията към тях са много високи, което определено им тежи. Работят под голям стрес, почти денонощно, от което всъщност избягаха в Би Ти Ви", обясняват колеги на дуета от "Здравей, България". По думите им обаче слуховете за напускането на Николаев били силно преувеличени и дори да има проблеми с работата шефвете щели да ги решат, но за нищо на света нямало да се разделят с едно от топ лицата си.

Доказателство за това бил и фактът, че Виктор си излиза в отпуски и болнични, когато пожелае. От началото на годината той е отсъствал почти 3 цели седмици по разни причини, което в Би Ти Ви било немислимо. Тогава и той, и Ани си взимаха почивки само през лятото, а по блест въобще не им хрумваше да отсъстват.

"Категорично не е вярно, че ще напуска! Виктор е с тежък грип! Чух се вчера с него по телефона, не може да говори. Биха му дори инжекции в болницата", коментира неофициално пред "Всеки ден" негов колега. От петък той не е на работа и се лекува, като до последно не се знае кога ще изтече болничния му.

"Той непрекъснато липсва! Миналата седмица пак го нямаше 3 дни, а преди това пък бе на ски ваканция. Толкова почивки няма в друга частна фирма и ще е истинска лудост да напусне", коментират в "Здравей, България".

Липсата на Николай доста изнервя екранната му партньорка Ани Цолова, която не си позволява подобни волности, въпреки че е майка на малко дете. Не водещата дори не ѝ минавало през ум да не ходи на работа, когато тя или синът ѝ Калоян боледуват, и изпълнявала стриктно служебните си задължения без да се оплаква.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !