Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Кара Делевин и Мишел Родригес искат да се женят

отпечатай новината

19.03.2014 13:30 | Видян 1686 пъти

Кара Делевин и Мишел Родригес искат да се женят

Британският топ модел Кара Делевин е толкова очарована от американската актриса Мишел Родригес, че е готова да се обвърже с нея в брак, пише blife.bg. Въпреки че и двете красавици са известни със своята импулсивност, според клюките, звездите са го решили съвсем сериозно. Кара дори вече планира бъдещата сватба със своята холивудска възлюбена. Според вестник "Daily Star", блондинката има за идея церемонията да се случи на Ниагарския водопад в Канада.

"За Кара е съвсем типично да иска да направи нещо лудо и импулсивно, но този път тя изглежда много сериозна.", споделя източник от обкръжението на манекенката. "Двете с Мишел вече обсъждат как точно да организират сватбата си. Делевин иска да направи ефектна церемония, но без да е с религиозен контекст. Тя предлага на Мишел да обменят любовни обети в хеликоптер по време на полет над Ниагарския водопад.", допълва още той.

Според други източници, по-рано този месец Мишел и Кара са били в Тайланд, където се е провела своеобразна церемония Baci, символизираща хармонията в отношенията, пише klukite.com.


Източник: БГНЕС.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !