12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Анджи предупредила Деп да не се жени за Амбър

отпечатай новината

25.03.2014 11:45 | Видян 2449 пъти

Анджи предупредила Деп да не се жени за Амбър

Според новина в списание National Enquirer дългогодишната приятелка на Джони Деп – Анджелина Джоли, не била фен на неговата годеница Амбър Хърд, пише dnes.bg. Анджи била искрено загрижена за 50-годишния Джони и била убедена, че мотивите на 27-годишната блондинка да стане г-жа Деп далеч не са безкористни.

„Анджи не мисли, че връзката на Джони и Амбър има бъдеще. Тя го предупреди, че ще направи голяма грешка, ако се ожени за Хърд и то без предбрачен договор“, твърди източник пред таблоида.

Според неидентифициран приятел на актрисата Джоли била убедена, че Джони преминава през криза на средната възраст и затова е омагьосан от много по-младата актриса, която не след дълго ще започне да му изневерява.

Интересното е, че самата Амбър боготвори Анджи и не веднъж е казвала в своите интервюта, че искрено ѝ се възхищава. Някои медии пък говорят за ослепителната Хърд като за наследницата на Джоли, а това може да е подразнило любимата жена на Брад Пит.

Колкото до годежа на Деп и Хърд, той се състоя преди няколко седмици, а се говори, че сватбата им ще е в тесен кръг, ще е идното лято и ще се състои на неговия частен остров на Бахамите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !