12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Албена Денкова: Почти не ми останаха приятели

отпечатай новината

07.04.2014 09:30 | Видян 3546 пъти

Албена Денкова: Почти не ми останаха приятели

Световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова призна, че вече почти не са й останали приятели. Макар и да избягва да говори за тежката катастрофа, в която Максим Стависки уби едно момче и обрече младо момиче на живот в будна кома, тя не крие, че този инцидент много я е променил, пише vsekiden.com.

Спортната звезда понесе много негативи заради безотговорното шофиране на половинката си. Към днешна дата тя е много по-предпазлива с хората, трудно се доверява и е запазила много тесен кръг от приятели. „Моите приятели не са много, особено в последните години, и може би съм станала малко по-затворена, отколкото бях преди, но като цяло са такива, на които мога да доверя всичко и мога да разчитам във всеки един момент. Аз знам, че дори без да поискам помощ, те ще ми я дадат и ще са до мен и в приятните, и в сложните моменти в моя живот", споделя Денкова.

Не са малко обаче и хората, които са й обърнали гръб в един от най-тежките моменти в живота й. Имало такива, които спрели да я поздравяват, избягвали я, макар и да се познавали от деца, а някои директно я обвинявали за трагедията на почернените семейства. Въпреки че Албена няма нищо общо с катастрофата, бе нападана наравно с Максим в годините, в които се точеха делата срещу него. Нито златните медали, нито прославянето на България във фигурното пързаляне не отмиха кръвта, която проля пияният руснак.

С участието си в „Денсинг старс" Денкова се надява да се реабилитира пред обществото и да си върне обичта и признанието на зрителите в България. Още с появата си на сцената, макар и с месец закъснение, тя даде заявка, че ще е един от най-силните участници и вероятно ще стигне и финал, стига публиката да не реши нещо друго.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !