Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Слагат скоба на автомобила на Плевнелиева

отпечатай новината

11.04.2014 13:30 | Видян 2019 пъти

Слагат скоба на автомобила на Плевнелиева

Дори първата дама Юлияна Плевнелиева не успя да се спаси от служителите на Центъра за градска мобилност, които поставиха скоба на автомобила й, съобщи "България Днес". Нищо неподозиращата Юлияна е паркирала пред офиса луксозното си "Ауди". Изглежда, президентшата се е разсеяла и е забравила да пусне есемес.

За свое голямо учудване, след като приключи работният ѝ ден, г-жа Плевнелиева видя, че колата ѝ е закопчана. Юлияна веднага се обади на "паяците", плати си глобата и скобата бе премахната. Юлияна така и не спомена статуса си на първа дама. Единствено фамилията, изписана на личната й карта, показва, че Плевнелиева не е случаен нарушител на закона.

Вече 2 години Росен Плевнелиев е държавен глава. Нито веднъж той не е показал публично съпругата си. Юлияна бяга като дявол от тамян от медии и официални събития. Плевнелиева държи тя и трите ѝ момчета да продължават да водят стария си начин на живот. Семейството продължава да живее в стария си дом, не сепремести в резиденция "Бояна". Тяне присъства дори на церемонията по встъпване в длъжност на мъжа си. Той я оправда публично.

"Бих искал съпругата ми да остане себе си. Тя сама изгради кариерата си, започна от най-ниското ниво. Тя обича раотата си, ценена е много, много често работи повече от мен", коментира Плевнелиев преди време. Плевнелиев дпълни още, че двамата няма да позволяват децата им да получават облаги само защото са синове на президента.  

Стратегията на първата дамада остане инкогнито работи, защото никой не я разпознава, докато върви по улицата. Плевнелиева не изневерява и на небрежния шик, с който се носипо улиците, и все още не слага токчета. Първата дама е облечена стилно и семпло с панталон,палто и равни ботуши, с ниска подметка, а чантата ѝе преметната безгрижно през рамо като на ученичките.

Въпреки че се крие от папараци и любопитни, тя продължава да се движи без кола и шофьор от квотата на съпруга си. Тяне даваада се издума за служебен автомобил въпреки сигурността на затъмнените стъкла. Плевнелиева кара сама червеното си "Ауди" и екатегорична, че няма да позволи гардовете от НСО около себе си.

Тя дориотхвърлила възможността да има кола от службата за охрана, тъй като с нея нямло как да мине инкогнито по софийските улици.

 

Снимка: "България Днес"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !