Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мъж се сбори с крокодил пред Ваня Цветкова, тя тръгна да бяга

отпечатай новината

17.04.2014 13:00 | Видян 2091 пъти

Мъж се сбори с крокодил пред Ваня Цветкова, тя тръгна да бяга

Дуо „Миракъл”, което веднъж вече докара до истерия Ваня Цветкова в шоуто „България търси талант”, отново накара актриса да изтръпне и да поиска да избяга, сподели "Блиц". Този път, вместо да хвърлят ножове, мъжката половина от двойката Мирослав, се сборичка с крокодил, който го ухапа и разкървави ръката му.В новия номер хвърлячът на ножове Мирослав трябваше да освободи съпругата си Силвия, която беше вързана над аквариум с крокодил. Концепцията на номера не беше много ясна, но в един момент мъжът влезе в аквариума и започна да размахва парче месо пред животното. В един момент то се настърви и на Мирослав му се наложи да се сбори с него. В схватката крокодилът захапа ръката му и пусна доста кръв.

Журито беше погнусено от сцената и набързо натисна червените бутони, с които сигнализира, че иска номерът да приключи. Най-ужасена беше Ваня Цветкова, която след като удари бутона тръгна да излиза, за да не гледа повече кървавото зрелище.

След края на номера тя защити влечугото: „То хапе, то иска да се защитава, не иска да се занимава с глупости. Довели го тука в някаква вода”. „Аз ако бях на неговото място, щях да му изям главата (на Мирослав)”, каза тя.

„Добре че в България няма организации за защита на животните”, възмути се Цветкова. „А, има”, контрира Любен Дилов-син.

Водещата Мария Силвестър пък се оплака, че с кръв бил оплескан даже сценарият й.

Снимка: talant.btv.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !