Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Закопчаха колата на Плевнелиева

отпечатай новината

24.04.2014 15:00 | Видян 1840 пъти

Закопчаха колата на Плевнелиева

Буквално дни след като закопчаха колата ѝ за неправилно паркиране в центъра на столицата, малко преди Великден, Плевнелиева отново е вдигнала на крак Центъра за градска мобилност с ново нарушение, научи "Всеки ден". Този път вечно "разсеяната" бизнес дама спряла лъскавото си "Ауди" на сантиметри от тротоара на пъпа на София - на улица "Пиротска", и така блокирала достъпа на пешеходците до полагащото им се по закон трасе. Червеният автомобил бил спрян накриво, съвсем небрежно, като демонстрация, че собственикът не е кой да е и може да си позволи всичко.

Непокорната Юлияна била спипана от "паяците" почти веднага след безотговорната си проява. Служителите от Градска мобилност направо се хванали за главата, когато разбрали, че келешлъкът на улицата е проявила отново самата президентша. Преди това Плевнелиева отнесла и куп ругатни от преминаващите наоколо столичани.

Докато при предишното си нарушение Юлияна платила лично глобата, този път неизвестен млад и елегантен мъж отишъл да изтрие срама на височайшата персона в един от офисите на Центъра за градска мобилност. Най - вероятно кавалерът е служил в частната ѝ фирма. Човекът чинно платил наказателната сума и си тръгнал, но бил очевидно сконфузен от деликатната ситуация и шушукането зад гърба си. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !