Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Маймуна открадна телефона на Ивена в Бали

отпечатай новината

09.05.2014 11:45 | Видян 1635 пъти

Маймуна открадна телефона на Ивена в Бали

Маймуна открадна чисто новия телефон на фолк певицата Ивена. Точно след рождения си ден блондинката замина на екзотично пътешествие до Бали, където попадна в куп куриозни ситуации, пише "Всеки ден". Мястото е известно като дом на хиляди маймуни, които нито туристите, нито местното население имат право да притесняват. Животните се разхождат спокойно сред хората и по принцип са дружелюбни към тях. Имат обаче досадния навик да правят различни бели из градовете - събарят предмети от прозорците и балконите и крадат храна от пазарите.

С една такава маймуна си поиграла и българската певица, докато изведнъж приматът не бръкнал в чантата й и не побягнал с телефона й за 3 бона - подарък за рождения ден. Ивена и още няколко души гонили маймуната повече от час, за да вземат апарата. След много перипетии певицата си върнала скъпия подарък, но с пукнат дисплей.

Това не било единственото приключение на фолкпевицата на индонезийския остров. Местните жители не останали по-назад от маймуните и метнали Ивена с малки пиленца, обагрени в жълто, розово и зелено. Те обяснили на певицата, че пернатите са рядък вид, живеят само на острова. Всъщност те били част от новата мода, влияние от Запада, вместо яйца по Великден да се боядисват пиленца. Фолкаджийката абсолютно се вързала на информацията, че това е специална, екзотична порода и толкова много ги харесала, че решила да си вземе в България. Дори написала официално писмо до местната власт с молба да пренесе няколко от мъничетата в родината си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !