Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Слави нае киносалон за Мартина

отпечатай новината

11.05.2014 09:00 | Видян 1890 пъти

Слави нае киносалон за Мартина

Слави Трифонов за пореден път се показа такъв, какъвто само избрани хора го познават. В това се увериха с очите си столичани, отишли на разходка в мола, намиращ се на булевард „България" в неделя, пише lifestyle.bg. Изненадващо там се появил Слави Трифонов, хванат под ръка от Мартина Огнянова. Явно Дългия не е имал възможността да заведе някъде извън страната любимата си за празниците, затова пък й подари една незабравима и романтична нощ в родния град. Нещо повече - Слави Трифонов не само заведе Мартина да гледа новия филм на Камерън Диас „Отмъщение по женски", но и ангажира целия киносалон.

Слави Трифонов платил тлъста сума, за да запази салона само за себе си и Мартина, и никой да не ги безпокои. На излизане от прожекцията Слави Трифонов завел гаджето си в намиращ се наблизо тузарски ресторант, чието осветление се състои единствено от пламъка на десетки свещи. Слави Трифонов бил облечен в любимите си панталон и риза в черен цвят, а черните слънчеви очила отново били поставени на лицето му.

За разлика от него пък Мартина била заложила на елегантен костюм в модния за този сезон пясъчен цвят. Двамата влезли в ресторанта и Дългия се запътил към отдалечено сепаре, пише вестник „Всеки ден''. Слави Трифонов се надявал, че няма да стане обект на хорски интерес, но уви - още с влизането си се натъкнал на двойка познати, които похапвали в ресторанта. Русокосата дама поканила Слави Трифонов и Мартина на тяхната маса, но той елегантно отказал. Пуснал няколко майтапа, при това с видимо отегчение и неохота, след което се оттеглили в тяхното ъгълче. Този път обаче Слави Трифонов и Мартина не са забелязани да си разменят ласки по време на вечерята. Дали пък не са направили това „упражнение" в киното, шегуват се зевзеци.
Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !