Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Орлин Горанов: Кеца опита да се намърда в леглото ми

отпечатай новината

11.05.2014 09:00 | Видян 2164 пъти

Орлин Горанов: Кеца опита да се намърда в леглото ми

"Аз категорично му дадох да разбере, че тая няма да я бъде, пише blife.bg. На другия ден той ми се извини и оттогава отношенията ни са блестящи. Той е страхотен човек и певец.", заяви по адрес на Васил Найденов дуетната половинка на Кристина Димитрова. Отношенията между певците Орлин Горанов и Васил Найденов днес са перфектни, макар преди години двамата да са имали доста неприятен сблъсък – Кеца се е опитал да се намърда в леглото на дуетната половинка на Кристина Димитрова.

"Навремето с Васко имахме един много неприятен сблъсък по време на турне. Беше доста преди Десети ноември, може би в средата на 80-те. Пътувахме заедно до Велико Търново и след концерта той се натисна да спи в моята хотелска стая. Беше се и понапил и стана досаден. Аз категорично му дадох да разбере, че тая няма да я бъде. На другия ден той ми се извини и оттогава отношенията ни са блестящи. Той е страхотен човек и певец.", откровеничи Горанов в интервю за медия.

Според слухове Найденов се е опитвал да посегне и на други певци от мъжки пол. Бил си набелязал единия от братя Аргирови – Благовест, както и Георги Христов. "За Васко беше въпрос на чест да си легне със свой колега. По едно време ги караше всичките по списък. Някъде му се отваряше парашутът, някъде –не.", споделя столичен импресарио, който е наясно с интимните преживявания на Васил Найденов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !