Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Ограбиха Косьо Караджов

отпечатай новината

11.06.2014 10:45 | Видян 1633 пъти

Ограбиха Косьо Караджов

Откакто не е на екран на Косьо Караджов не му върви. От една седмица той вече не е водещ на "Тази сутрин", тъй като екранната му партньорка Генка Шикерова излезе по майчинство, а него го махнаха и сложиха чисто нова двойка в лицето на Антон Хекимян и Биляна Гавазова.

„Отказа да излезе отпуска, защото нямало какво да прави, но и на работа нищо не върши. Много е унил и сякаш няма мотивация да живее. За капак наскоро го обраха и съвсем му потънаха гемиите", обясняват близки на Караджов, пише "Пик". По думите им наскоро ексводещият и настоящ репортер станал жертва на нагли крадци посред бял ден, които му свили колелото.

Косьо от години се придвижва из София с велосипед, който кара дори зимата, и за това имал скъпо марково возило за над 2 бона, с което много се гордеел. За нещастие крадците също забелязали, че колелото му е луксозно го свили преди дни от стоянката пред столичен мол. Карадожов бил потресен и разпратил на приятели снимки на велосипеда си, за да го познаят евентуално, ако видят друг да го кара из столицата.

Снимка: PR
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !