Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Владо Танев напуска, Карбовски с есемес: "Нещастник!"

отпечатай новината

24.06.2014 11:15 | Видян 1894 пъти

Владо Танев напуска, Карбовски с есемес:

Мегаскандал се развихри в TV7, след като програмният мениджър на "Дневен ред" Владо Танев реши да напусне заради драстичната цензура. Реакцията на Мартин Карбовски е събрана в един лаконичен есемес: "Нещастник!". Ето какво споделя самият Танев за мотивите си да напусне и задкулисните интриги в "Дневен ред":

Корпоративна цензура ме вади от екипа на предаването "Дневен ред" по ТV7.
Не се е родил на този свят човек, който ще манипулира мисленето и действията ми. Още по-малко този човек може да се казва Мартин Карбовски.

В утрешното издание трябваше да гостува председателят на КРИБ Огнян Донев. Поканата му отправих след съгласуване със самия Карбовски. Ръководството на телевизията също бе известено за плановете ми. В ТВ7 знаеха и за отправената покана за гостуване и към Иво Прокопиев. Амбицията ми беше доскорошни врагове на телевизията да гостуват в предаването. Ледовете се разпукаха, все пак.

Последва телефонна забрана за Огнян Донев. Обади му се и му кажи да не идва – позволиха си да каканижат по телефона хора на Карбовски. Тай самият се скри по телефона.

Късно, много късно, драги Карбовски. Как не схвана причината да напусна едно голямо радио преди години, именно заради същия корпоративен натиск...

Оставам с прекрасни впечатления от младите хора, които творят "Дневен ред". Стискам им палци да продължат напред.
Моят дневен ред вече е друг.
Да живее свободата!

П.П.В 1,21 след полунощ Карбовски ми написа в лични:
Нещастник:))
Поправям го.
Аз съм един щастлив нещастник.
Свободен...

Това написа във Фейсбук профила си програмният продуцент на предаването "Дневен ред" по TV7, което е външна продукция. Пред Клуб Z той поясни, че след предварително утвърждаване на списъка на гостуващите в предаването, в последния момент му е било наредено да "отпрати" председателя на КРИБ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !