Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

100 кила с Ескалейд като на Бербo

отпечатай новината

26.06.2014 09:00 | Видян 4392 пъти

100 кила с Ескалейд като на Бербo

Луксозният „Кадилак Ескалейд" струва над 150 бона. Родната хип-хоп звезда и върл противник на Криско - рапърът 100 кила, се метна на тузарско возило. Мургавият изпълнител се изфука с джипа си „Кадилак Ескалейд" на свое участие в Пловдив.

Както „Всеки ден" вече писа, преди няколко дни ромът певец си пада по лъскавите возила и кара като истински джигит, без да спазва ограничения и табели. Цената на автомобила се движи в рамките между 159 000 и 178 000 лева, в зависимост от екстрите.

На подобно возило се радваше преди време и българският футболист в „Монако" и бивш играч на „Манчестър Юнайтед" Димитър Бербатов. С внушителния си вид и мощност този американски автомобил е все по-предпочитан и от доста известни личности по цял свят - като например футболистите Дейвид Бекъм, Уейн Рууни, актьорите Даниел Крейг (новият Джеймс Бонд) и Брус Уилис, баскетболиста Шакил О'Нийл.

Автомобилът на 100 кила е като мини гарсониера, коментират виделите го пловдивчани. Вътре си имало място за лягане, за гледане на голям, широкоекранен телевизор, дори за канене на гости. Барчето на рома било винаги запасено с уиски от най-скъпата марка, както и, разбира се, с любимата му бира. В джипа се съхранявало и огромно количество от любимата на изпълнителя трева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !