Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Деси Цонева: Янчо Таков е минало

отпечатай новината

26.06.2014 11:30 | Видян 6036 пъти

Деси Цонева: Янчо Таков е минало

Ще искам пълни родителски права, казва щерката на Митко Цонев

Коя е тя?

Деси Цонева е дъщеря на журналиста и телевизионен водещ Димитър Цонев. Завършва Италианския лицей, учи икономика в Италия, след което завършва и журналистика и масмедии в УНСС. Започва кариерата си като репортерка в БНТ, а в момента е част от екипа на "Жените говорят" по ТВ7. Деси има син от брака си с Янчо Таков-младши, с когото през последните месеци са в повече от обтегнати отношения и в момента се бори за пълни родителски права.

Ина ИЛИЕВА

- Деси, кога разбрахте, че искате да се отдадете на журналистиката?

- Да твърдиш, че си отдаден на журналистиката при моя опит и история, е самонадеяно и несериозно. Харесвам тази работа, няма спор! А и семейството ми от години е трайно свързано с нея, така че аз винаги съм живяла в среда, в която новините са били ежедневна част от живота ни вкъщи. В този смисъл влюбването ми в журналистиката бе логичен и естествен процес. Журналистиката обаче, както всъщност и много други професии, изисква голяма отдаденост и константна работа за лично усъвършенстване. Старая се, доколкото мога. Би ми било приятно един ден да ме нарекат журналист.

- Казвали сте в свои интервюта, че бившият ви съпруг Янчо Таков ви е пречил да се развивате? Какво точно имате предвид? Толкова ли различни сте двамата?

- Да, различни сме. Но това май е нормално... От друга страна да отричаш възможността на един човек да се променя е светотатство! Аз персонално проумях, че няма как да прехвърлям вината за някои свои неуспехи върху Янчо. Ако е имало проблем, то той най-вероятно е бил и в мен. Семейството е съставено от двама, а и без компромиси не става. Сега се старая да живея, опирайки се на тази философия.

- Имахте ли съмнения още в началото на брака си, че няма да просъществува дълго?

- Коя жена би подходила към една толкова сериозна крачка, ако е изпълнена със съмнения? Не, нямах такива. Но това е животът...

- Може ли да се определи като грешка на младостта?

- Няма грешка. Не мога да си позволя да квалифицирам толкова важни моменти от живота си като грешки! Просто не се получи. Как може синът ми Яни да бъде грешка?! Та той е смисъл!

- Какво според вас е нещото, което да задържи здраво едно семейство през годините? И кое може да го срине?

- Доверието. И съответно загубата му.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !