Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Слабаков фугира павета заради Ернeстина

отпечатай новината

04.07.2014 09:15 | Видян 1934 пъти

Слабаков фугира павета заради Ернeстина

Устатият режисьор Андрей Слабаков се прояви като истински любящ съпруг и спретна страхотна празнична трапеза за рождения ден на съпругата си Ернестина в сряда. Тъй като актрисата бе на снимки през целия ден, брадатият ексцентрик взе нещата в свои ръце и се потруди над домашната маса.

„Пека разни риби, купил съм и торта и това е най-малкото, което мога да направя за жена ми", призна пред „Всеки ден" Слабаков. Той трудно изплю камъчето, че пак ще изненада Ерна с подобрения по къщата им в Бояна. Миналата година Андрей зарадва дамата на сърцето си с ремонт на спалнята и банята, а на самия рожден ден й подари рулетка. Сега отново се е заел да я зарадва с подобрения по къщата.

В момента фугирам едни павета, да има Ернестина къде да си паркира колата, каза звездата пред „Всеки ден" навръх рождения ден на половинката си. Слабаков не крие, че и двамата с жена си обичат щурите купони. Този път обаче веселбата с приятели се отлага, докато Ернестина приключи със снимките. Още от младежките си години и до днес прочутата двойка постоянно си спретва бурни партита с приятели.

Режисьорът само съжалява, че тази година не им се очертава дълго летуване край морето. Няма как да отидем на море за дълго, защото Ернестина е на турне, а дъщеря ни Йоана има изпити в Медицинския университет, сподели Андрей. Въпреки всичко звездната двойка ще си открадне няколко дни, за да отскочат до „от Каварна нагоре".

От години Слабакови не стъпват на Южното Черноморие, защото ги дразнят пълните с бетон курорти. Предпочитат Шабла и Дуранкулак. Заради изпитите на Йоана Слабакови не могли да посрещнат и Джулая, който много почитат.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !