Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Алисия и Златка Райкова ще се изправят в “Дуел на честта”

отпечатай новината

30.09.2008 15:00 | Видян 26002 пъти | Гласували 3

Алисия и Златка Райкова ще се изправят в “Дуел на честта”

В четвъртък зрителите на bTV ще разберат изхода от медийния двубой между Златка Райкова и Алисия. Двете ще се изправят една срещу друга в Танго спаринг, за да сложат точка на спора помежду си на дансинга. Така Dancing Stars ще се опита да сложи край на един скандал по елегантен и изискан начин.

Зрителите на Dancing Stars ще видят как се подготвя Златка Райкова за “Дуела на честта” в риалити епизода утре вечер. Тогава ще стане ясно и какво е състоянието на припадналата танцувална половинка на Коцето Калки – Валя Недева.

Нети и Александър Докулевски са новите водачи във временното класиране в Dancing Stars, след като спечелиха 27 точки от журито снощи. По време на двучасовото шоу по bTV звездите танцуваха Джайв и Танго, но по-добре се представиха жените. Двойките на Вили Марковска и Илияна Раева събраха по 24, с което окупираха второто и третото място в класацията до момента.

Първи дансинга откриха Галена и Светлин Димитров с Танго. Роклята на фолк дивата, която изцяло скриваше деколтето й, създаде повод за спор между Галена Великова и Владо Божилов дали е подходяща за този танц. В крайна сметка двойката получи общо 18 точки.
Впечатляващо излизане на дансинга направи Коцето Калки, който влезе в стъпките на Джайва с огромен мотор. Оказа се, че Коцето проявява голямо въображение и извън сцената на Dancing Stars, като партньорката Валя му сподели, че се месел твърде много в хореографията на танца по време на репетициите. След като Калки защити имиджа си на лошото момче, журито му даде крайна оценка 18. За съжаление след танца Валя се почувства доста зле и беше откарана с линейка към болницата. Оказа се, че танцьорката страда от вирусна инфекция и с Джайва е надценила силите си за вечерта.
Илияна Раева се появи в целия си блясък на дансинга, въпреки скъсаните мускулни вланка. Оказа се, че дамата е свалила 3 килограма, след като крайно се е амбицирала от забележката на Нешка Робева миналия вторник. „Какво все не й харесвам на тая Нешка?”, коментира Илияна с партньора си Трендафил Сърмов по време на репетициите, но след като вложи цялата си страст в Тангото и дори скъса ръкавицата си, Нешка й даде доста висока оценка – 8. Неотложен ангажимент на Христо Стоичков му попречи да подкрепи своята приятелка от публиката снощи, но футболната легенда обеща, че следващия понеделник задължително ще бъде в залата.
Ники Кънчев се появи за първи път без катинарчето си, но с голямо самочувствие, като заяви, че хореографията на танца му /Джайв/ била негово дело.Усилията на двамата бяха възнаградени с 19 точки.  В подкрепа на Ники в залата беше неговият приятел – шампионът по спортна гимнастика Йордан Йовчев.
Андрей Баташов и Ана Дончева изтанцуваха страстно Танго, като журито се затрудни да определи как точно е танцувал актьорът – като Ал Пачино от „Усещане за жена” или като Дон Жуан. Техниката на Баташов обаче не впечатли комисията и двойката получи най-ниската оценка за вечерта – 17.
Аня Пенчева и Рангел Спиров дадоха всичко от себе си в Джайва снощи, но очевидно контузията на актрисата й попречи да се развихри изцяло. Преди танца тя сподели, че всеки неин репетиционен ден започва с визита при д-р Илиев, лекар на националния отбор по футбол. Двойката получи обща оценка 20.
Най-добрите танцьори от миналата седмица – Виолета Марковска и Атанас Месечков – снощи спечелиха 24 точки. За да стигне до тях двойката мина през доста разправии, както пролича от репетициите. Стана ясно, че Атанас не пести критики към красивата актриса, когато обърка стъпките. У екипа се породиха съмнения за по-голяма близост между Вили и Атанас, но актрисата заяви, че времето ще покаже.
Преди да се впусне в Тангото Георги Мамалев демонстративно „подкупи” журито с десетолевки, но това не му спести критиките, че танцува „Танго ала Мамалев”. Двойката получи обща оценка 18.
Елена Йончева демонстрира завиден хъс за танца Джайв. По време на репетициите нейният партньор Александър Попов я обвини, че постоянно иска да направлява танца, но след това журналистката призна, че всъщност предпочита да има до себе си силен мъж, който да я води. Въпреки това двойката получи 20 точки
Най-доброто Танго според Галена Великова за вечерта изиграха Орлин и Яна Акимова. На певеца дори му паднаха тирантите от страст и двойката получи 22 точки, с които се нареди на 4-то място след трите дами начело. Оказа се, че Орлин е поискал и консултация от половинката на Яна - Атанас за да разбере най-добре какво се иска от него.
Божидар Искренов и Лили Величкова тренираха с футболна топка, за да се почувства Гибона по-добре на дансинга, но в крайна сметка Нешка Робева се произнесе, че Гиби танцува като футболист в Dancing Stars. Владо Божилов обаче го защити и каза, че въпреки всичко е танцувал много мъжкарски. Двойката получи крайна оценка 19, с което най-вероятно ще се спаси от елиминации в четвъртък.
Дансинга закриха Нети и Александър Докулевски. Актрисата призна, че много трудно е овладяла стъпките на Джайва заради дългите си крака и скорошната си контузия, но усилията й се увенчаха с успех и двойката оглави класирането с 27 точки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !