И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Джорджиа: Бащата на дъщеря ми не я гледа

отпечатай новината

04.08.2014 13:08 | Видян 1070 пъти

Джорджиа: Бащата на дъщеря ми не я гледа

Джорджиа се ожали, че бащата на детето й Кирчо Руския вече не се грижи за малката Алиа. "Бащата на Алиа сметна, че не е нужно да се грижи за нея, а само да я "подпомага" с мизерни средства, които даже не пожелах да ги вземем. Мен не е длъжен да ме гледа, но тя му е дъщеря. В един момент щяхме да останем на улицата - ток, наеми, чудеса се бяха натрупали! А Кирил не даваше една стотинка. Не можах да издеяна на цялото това положение и се наложи да се върна в Пловдив. Изпаднах в супердупка, в депресия", казва попфолк певицата в интервю пред "Шоу".

Неотдавна самата Джорджио довери, че бащата на дъщеря й я взима и я води на море. Това обаче не е достатъчно според майката, която коментира ситуацията така: "Това, че ще я вземе и ще я даде на майка си да я заведе на море, за мен не е грижа. Това не е кукла, която да я вземеш от магазина и да я гледаш, докато ти е кеф. На нея й трябва нормално детство".

Въпреки неволите с бащата на дъщеря й Джорджиа доверява, че вече има нов мъж до себе си. "Ние се познавахме и преди с този човек, с който съм в момента. Бяхме на "здравей-здрасти". Като си дойдох, отидох в едно заведение, в което се събираме с приятелки. Там се видяхме с него, пихме кафе. Оттогава започнахме да се виждаме. Много ме разбира, много ме подкрепя! Той е запознат с живота ми вече в детайли, преди това знаеше горе-долу нещата от интригите и клюките в града". За новия си приятел певицата казва, че се казва Георги и е "обикновено момче, занимава се със семейния бизнес. Не се занимава с никакви глупости! Не съм гледала има ли пари, няма ли", казва изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !