Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Плувец е голямата любов на Анахид Тачева

отпечатай новината

01.10.2014 15:46 | Видян 8033 пъти

Плувец е голямата любов на Анахид Тачева

Нито Коста Цонец, нито Васил Тачев, за които легендарната говорителка е била омъжена, са голямата й любов, научи сензационно "Галерия". Истинстака интимна част в живота ѝ бил д-р Атанас Гинчев, известен като Буби - наследник на богата лекарска фамилия от Кричим. Самият той също завършил медицина, но бил по-известен като шампион по плуване  на 100 и 200 метра свободен стил.

Стари софиянци са категорични, че Буби бил първият плейбой в столицата, не по-малко известен от Иван Славков - Батето по-късно.

Още в онези години освен че практикува лекарската професия, започва да върти и бизнес. Бедата е, че го хващат в контрабанда и го осъждат да лежи в затвора. Възрастни софиянци, които са гледали тогава централната новинарска емисия на единствената национална телевизия разказват как говорителката едва произнесла съобщението, а очите ѝ се напълнили със сълзи.

След като излежал присъдата си, Буби излязъл от затвора  и продължил кариерата си като спортен лекар. Днес е на 86 години, но отдавна не се е виждал с голямата си любов Анахид, която от години живее отвъд океана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !