Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Синът на Ламбо гони бесовете от душата си

отпечатай новината

10.10.2014 11:46 | Видян 1510 пъти

Синът на Ламбо гони бесовете от душата си

Имам бесове в душата си и проблеми с мъдруването и гордостта, затова се обърнах към православието, чета книги, стремя се да спазвам постите. Така обясни последните си увлечения Владо Данаилов в студиото на Нова телевизия. Той е в България от скоро и гостува на майка си Ирен.Той припомни, че по време на участието си в предишното издание на БИГ брадър е псувал, говорил глупости и сега много се срамува от това. „Вярвам в бог, без него в душата ми е празно”, каза още синът на Стефан Данаилов.

Според него, промяната в него настъпила, когато жената ,с която живее му казала, че в живота си той не е направил нищо добро. „Тогава плаках 5 часа и разбрах, че съм грешен”, уточни Владо. Сега той и бъдещата му съпруга се подготвят за православна церемония за женитбата си.

"Човек като мен, какъвто бях преди години, няма място в рая, затова се променям. Сега скърбя, когато се отдалеча от бог, стремя се да не правя това. Греховете ми са много и дори проблемите на баща ми и смъртта на неговата съпруга взимам на мой гръб", заяви Владо Данаилов.

снимка: нова телевизия

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !