Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Галин подготвя три нови проекта

отпечатай новината

17.10.2014 16:32 | Видян 1287 пъти

Галин подготвя три нови проекта

Хитовият изпълнител разкри в интервю, че подготвя няколко нови проекта, които са дело на различни композитори.

"В момента подготвям три проекта. Правя една песен от Пашев, от Оцко и от Alek Sandar съм взел едно парче. Трите песни са коренно различни една от друга. За стилове съм казал, че повече няма да говоря. Във фолка имаме възможност да правим проекти с различно звучене и аз мисля, че по някакъв начин съм доказал, че имам желанието да поднасям разнообразие" - разкри певецът в “Открит микрофон”.

Актуалният изпълнител на "Пайнер" разкрива още, че за него е голямо удоволствие да записва вокалите в песни на свои колежки.

"Не държа да се знае, че аз ги пея. Примерно както беше с Преслава за "Режим неприлична". На нея й написах, че се радвам, че песента й стана "Хит на година" и съм имал възможност по някакъв начин и аз да дам нещо малко от себе си" - сподели той .

"Щастлив съм, че има такива кадърни композитори, които усещат изпълнителите. Според мен нещата във фолка в момента са много добре - имаме си участия, имаме се работа... Мисля, че има работа за всички.  Който не е случил на хитове, пожелавам му да случи. Аз нямам никакъв проблем, ако този месец някой колега има повече участия, другият месец аз имам повече... Не може постоянно да искаш винаги ти да си с най-многото участия, с най-големите хитове", допълни Галин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !