Tаен глас диктува - Ергенът целува,...

„Прегърни я“, „Целуни я“, „Кажи й колко е красива“,...

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Бийбър отчаяно се опитва да възмъжее

отпечатай новината

17.10.2014 17:46 | Видян 1556 пъти

Бийбър отчаяно се опитва да възмъжее

Джъстин Бийбър от месеци прави опити да се отърве от детското си излъчване и имиджа си на тийн идол. 20-годишният канадец бърза да порасне и да трупен някое и друго килце мускули на крехкото си тяло.

Певецът е прибягнал до крути мерки в името на крайната цел и дори се качи на ринга срещу световния шампион по бокс Флойд Меуедър (37). Джъстин успя да се сприятели с него още миналата година и го е помолил да го тренира, за да придобие по-мъжествен вид.

Бийбър сам се похвали с новото си занимание като пусна серия снимки от тренировката си в профила си в Instagram.

На феновете обаче не убягна, че той внимателно позира за всеки кадър и винаги е сниман на дистанция от шампиона. Вероятно Бийбър не е искал да се запечатат унизителните кадри, в който при тренировката е изял един-два юмрука.

Канадецът усилено си гради имиджа на лошо момче и постоянно налита на бой на различни хора. Лятото реши да се саморазправя с Орландо Блум като го предизвика с коментари за бившата му Миранда Кер. След това на няколко пъти се нахвърли върху папарации и репортери, изнервен, че го снимат.

От началото на месеца Бийбър официално е необвързан, след като изгората му Селена Гомес го заряза, хващайки го да ѝ кръшка с Кендъл Дженър. Джъстин се блазни от имиджа на плейбой и винаги е обръщал внимание на жените край себе си. Той видимо си пада по какички и вероятно това допълнително го мотивира да извае релеф.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !