Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Сара Брайтман пристигна в България

отпечатай новината

12.11.2014 09:59 | Видян 1301 пъти

Сара Брайтман пристигна в България

Световноизвестната британска певица Сара Брайтман вече е на родна земя. След няколко часа закъснение на полета тя кацна в София.

Певицата идва с екип от близо 30 души, включително и с партньора й за дуетите, който още се пази в тайна. Организаторите на концерта са приготвили двучасово шоу, в което участие ще вземат едни от най-добрите симфонични музиканти в България. Колкото до самата сцена - звук, светлина и шоу, обещават организаторите.

Точно в 20:00 часа, на сцената ще се появи британската певица, с диапазон от зашеметяващите три октави. Шоуто в София също ще обедини светлинни и звукови ефекти, напомнящи други нейни светове. С подкрепата на Симфоничния оркестър на БНР, ще ни отведе на пътешествие сред най-любимите песни от репертоара си - Time to say goodbye, Memory, Nessun Dorma, както и кавър версиите на хитовете на Queen - Who Wants to Live Forever и на Kansas - Dust In The Wind.

От специфичния за нея – кросоувър (стил, обединяващ различни жанрове) до класически изпълнения на композитори от Шуберт до Андрю Лойд Уебер Сара Брайтман ще се появи в целия си блясък тази вечер на сцената в залата "Арена Армеец.

Снимка: бта 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !