Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Kрисия наваксва с частни уроци

отпечатай новината

18.11.2014 14:14 | Видян 1124 пъти

Kрисия наваксва с частни уроци

След като извоюва достойното второ място на „Евровизия 2014”, Крисия Тодорова ще навакса учебния материал с частни уроци при класната си. Заниманията на 10-годишното момиченце започват още днес в ОУ „Васил Левски” в родния й Разград и ще продължат две седмици, като най-голямо предизвикателство за нея са домашните по „Човек и природа” и „Човек и общество”.

На своя чин в СОУ „Сава Доброплодни” в Шумен днес ще седнат и виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим, които акомпанираха на Крисия в Малта и бяха две от общо трите момчета в конкурсната програма. В чест на победата от вчера в школото звучи „Планетата на децата” вместо звънец, пише „Монитор”.

Ще продължавам да уча, да пея и да играя, но последното само през уикенда”, описа Крисия плановете за живота си след престижната надпревара в Малта. Тя издаде, че подготвя нова песен с Хасан и Ибрахим, а следващото й международно участие като БГ посланик на музиката ще бъде идната пролет в Париж. По покана на Министерството на културата Крисия ще извиси глас в Лувъра, където ще бъде открита изложба с тракийски съкровища.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !