Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Божинов заряза сина си

отпечатай новината

20.11.2014 12:13 | Видян 3261 пъти

Божинов заряза сина си

Синът на Валери Божинов и Алисия продължава на практика да живее без родители. Седемгодишният Валери-младши не е виждал баща си вече близо от четири месеца. Както е известно, Божинов от септември месец живее в Италия, където играе във втородивизионния отбор "Тернана“. Оттогава Валери не се е връщал в България и явно няма никакво намерение скоро да се среща със сина си.

За сметка на това настоящата му жена Николета Лозанова и дъщеричката им Никол редовно посещават Божинов в Терни, който е известен като града на свети Валентин. Валери все по-рядко говори и през интернет със сина си, който живее предимно при баба си и дядо си в софийското село Вакарел, пише "България Днес". Леля Наска и чичо Пламен почти сами изгледаха детето на Алисия, която също няма време за малкия Валерко. Певицата е раздвоена между живота в България и този в турския курорт Мерсин, където любимият й Ники Михайлов играе за местния отбор. Когато си е тук, Алисия постоянно е по нощни участия в клубовете, а дните прекарва в сън и последната й грижа е малкият Валерко. На практика детето има две майки и двама бащи, като нито един от четиримата няма време за него.

"Детето вече свикна да живее баз майка си и баща си - разказват близки на родата на Алисия от Вакарел. - Когато беше по-малък, редовно плачеше и питаше къде е мама, къде е тати. Бабата Наска и дядото Пламен се чудеха какво да му обясняват. Сега Валерко вече ходи на частно училище в София и вече се е примирил, че срещите с майка му и баща му са истинско събитие. Той вече не помни откога тримата не са били заедно. Личи се, че детството му не е щастливо, това момченце почти никога не се усмихва."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !