Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Съдят Евгени Минчев за общо 200 бона

отпечатай новината

21.11.2014 11:34 | Видян 2283 пъти

Съдят Евгени Минчев за общо 200 бона

С пиперливия си език лордът си навлече гнева на редица родни випове и ще трябва да се прости с крупната сума от 200 бона. Такава е общата стойност на делата, които завеждат срещу паркетния тигър Венета Райкова, Ваня Червенкова и Камелия Воче.

Преди около месец за първи път пред "България Днес" Венета Райкова обяви, че започва наказателно производство от частен характер за обида и клевета срещу Минчев. Бившата водеща на "Горещо" бе категорична, че ще измъкне от лорда 50 хиляди лева, след като в свое интервю Евгени я нарече "телевизионен хемороид" и каза, че присъствието й на родния екран е недопустимо. Въпреки че години наред скандалната водеща е мълчала за предишни скандали с Минчев от уважение към старото им приятелство, клеветите по неин адрес след излизането му от "ВИП брадър" я накараха да призове бившия ватман в съда.

Страстта към чашката накара пиара да каже неща, за които жестоко ще съжалява още дълго време напред. В пиянски изблик той нарече сина на певицата Камелия Воче "недъгав", с което до крайна степен вбеси изпълнителката. По този начин Минчев се уреди с още едно дело. В интервю за "България Днес" Воче сподели, че е решила да гони Минчев до дупка за това, че определи детето й като инвалид.
"Ще съдя Евгени Минчев за това, че нарече детето ми по този начин. Ще се погрижа да си получи заслуженото" - закани се Воче.

Неволите на лорда не спират дотук. Бизнес дамата Ваня Червенкова също му е вдигнала мерника. В коментарното предаване "Голямата уста" Червенкова обяви, че е подала иск в съда за нанесена обида и също ще го съди. Бизнес дамата ще измъкне поне 100 бона от бившия ватман.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !