И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Финдо: В Survivor крадях от боклука, даже веднъж уринираха върху мен

отпечатай новината

24.11.2014 13:04 | Видян 3534 пъти

Финдо: В Survivor крадях от боклука, даже веднъж уринираха върху мен

Финдо не крие, че е разочарован от обстановката, която той и останалите участници създадоха в новия сезон на "Сървайвър". В социалната мрежа бившият състезател по гребане дори изрази съжалението си, че изобщо се е съгласил отново да бъде част от екстремното риалити. Толкова лицемерие, човешка подлост, концентрирана на едно място, няма! Това е световен рекорд. Отвратен съм!“, категоричен е Финдо.

Спортистът разказва как ежедневно като ходел на игри е имало найлонови торби от камбоджанци, които строят игрите. "Бяха остатъци от обяда, който им се полага на работа. Ние ги преравяхме и каквото е останало го ядяхме- мухлясъл хляб, нахапан сандвич, въобще не ни интересува, ядяхме ги.

В миналия сезон изчаквах хората от екипа да си легнат, за да преровя торбите им. Една вечер обаче един от екипа се събуди и тръгна към мен и аз помислих, че ме е яидял и се скрих в храстите, а той беше станал просто да се облекчи и се изп.ка върху мен. И аз си казах "Леле супер, не ме е видял"!, разказва сървайвърът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !