Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Лоша вест за Ели Гигова изправи на нокти родителите й!

отпечатай новината

25.11.2014 16:28 | Видян 1402 пъти

Лоша вест за Ели Гигова изправи на нокти родителите й!

Николай Гигов е сериозно притеснен за дъщеря си, след като неочаквано научи лоша вест. А именно, че след излизането си от Къщата на Вип Брадър, Ели Гигова не е на себе си. Само това би могло да обясни факта, че миньончето не е излизало от дома си вече втора седмица. Ели Гигова напуска „своята крепост“ само и единствено, когато има уговорено участие в телевизионно предаване на Нова телевизия, тъй като това е изрично задължение в договора й от шоуто, научи kliuki. Освен телевизионните си изяви обаче, Ели Гигова не показвала и носа си навън, това разкриха близки до семейството на Николай Гигов.

„Никой не знае какво точно става с Ели, но състоянието й наистина е тревожно. Тя винаги е била страшно дейна и мрази да стои на едно място – среща се с хора, върши по пет неща наведнъж. След като излезе от формата обаче, се срина тотално. Помоли приятелите си да не я търсят и не обясни нищо друго, освен, че иска да остане сама. Близките й се трвожат много и с право, защото Ели спря да се храни още по време на престоя в Къщата и беше видно за всички, че този живот не й понася“, коментират близки до щерката на милионера Николай Гигов.

След като оръжейният бос научил от свой познат психолог, че е напълно възможно детето му да е получило нервен срив вследствие на предаването и дори да има наченки на депресия, Николай Гигов сериозно решил да заведе Ели Гигова на психотерапевт, ако това й състояние не отмине до няколко дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !