Бившата на Доган се подмладява с лазер

Бившата жена на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ се...

182 години от рождението на Васил...

Честваме 182 години от рождението на Апостола на...

Кремена Халваджиян напсува рейтинга на Нико Тупарев!

отпечатай новината

29.11.2014 09:09 | Видян 2239 пъти

Кремена Халваджиян напсува рейтинга на Нико Тупарев!

Половинката на Магърдич Халваджиян - Кремена, разкритикува остро колегата на съпруга й - продуцента Нико Тупарев. С постинг в социалната мрежа Фейсбук тя поиска извинение за присъствието на "Къци Вапцаров, Албена Вулева и нейната създателка Захажаева" в телевизионния ефир.БЛИЦ припомня, че Кремена бе обект на злостна атака от страна на Людмила Захажаева в предаването на Гала. Обиди там отнесе и съпругът й Магърдич. Това обяснява и част от страстта, с която стилистката се обръща към Тупарев, завършвайки с US псувнята "FUCK на рейтинга".

Ето какво написа Кремена Халваджиян:
Искам тук да поискам нашия приятел и колега Нико Тупарев публично да ми се извини. Искам да ми се извини,че е извадил от нафталина и ми е причинил Къци Вапцаров, Албена Вулева и нейната създателка Захажаева. Искам да ми се извини, че след като съм възпитала син, който не е казал една лоша дума през живота си, трябва да гледам хора, които мразят всичката флора и фауна на света, хора, които издишат не въглероден двуокис, а омраза. Искам тези, които не са постигнали нищо повече от това да се занимават с оплюване на всичко, което мърда, да омаловажават моята работа, която върша всеки Божи ден и е всеобщо достояние. И я върша с любов. Защото знам да обичам. Защото смятам телевизионния ефир за свещен и го намирам за осквернен. И ако всеки, който е направил няколко скандала в ефир, ще бъде възнаграден с титлата "водещ", и ако това е лелеяният рейтинг, без който не можем -FUCK на рейтинга! Искам любов!

Малко в дискусията под постинга се включи главният редактор на "Биг Брадър" Радо Тушев. "Кремена, почитания! Къци Вапцаров не взе ли участие и във ваш проект? Задавам този въпрос с колегиално и приятелско уважение. Благодаря ти за съпорта в студиата на шоуто... Изненадан съм, че не виждаш смисъл в присъствието на героите на ранния преход в телевизионните ни истории. Нико няма нищо общо. Приеми моите извинения!", заяви той, подписвайки се като "Радо (Страстен фен на Господари на ефира)". Малко след това Тушев добави: "На мнение съм, че една жена, когато има нужда от извинение, е по-разумно да го получи."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !