Марешка напусна Игри на волята

Марешка е поредният участник който напусна „Игри...

Маринова спечелила 1 млн. евро от...

Организаторката на конкурси Мариана Маринова е спечелила...

Кремена Халваджиян напсува рейтинга на Нико Тупарев!

отпечатай новината

29.11.2014 09:09 | Видян 2256 пъти

Кремена Халваджиян напсува рейтинга на Нико Тупарев!

Половинката на Магърдич Халваджиян - Кремена, разкритикува остро колегата на съпруга й - продуцента Нико Тупарев. С постинг в социалната мрежа Фейсбук тя поиска извинение за присъствието на "Къци Вапцаров, Албена Вулева и нейната създателка Захажаева" в телевизионния ефир.БЛИЦ припомня, че Кремена бе обект на злостна атака от страна на Людмила Захажаева в предаването на Гала. Обиди там отнесе и съпругът й Магърдич. Това обяснява и част от страстта, с която стилистката се обръща към Тупарев, завършвайки с US псувнята "FUCK на рейтинга".

Ето какво написа Кремена Халваджиян:
Искам тук да поискам нашия приятел и колега Нико Тупарев публично да ми се извини. Искам да ми се извини,че е извадил от нафталина и ми е причинил Къци Вапцаров, Албена Вулева и нейната създателка Захажаева. Искам да ми се извини, че след като съм възпитала син, който не е казал една лоша дума през живота си, трябва да гледам хора, които мразят всичката флора и фауна на света, хора, които издишат не въглероден двуокис, а омраза. Искам тези, които не са постигнали нищо повече от това да се занимават с оплюване на всичко, което мърда, да омаловажават моята работа, която върша всеки Божи ден и е всеобщо достояние. И я върша с любов. Защото знам да обичам. Защото смятам телевизионния ефир за свещен и го намирам за осквернен. И ако всеки, който е направил няколко скандала в ефир, ще бъде възнаграден с титлата "водещ", и ако това е лелеяният рейтинг, без който не можем -FUCK на рейтинга! Искам любов!

Малко в дискусията под постинга се включи главният редактор на "Биг Брадър" Радо Тушев. "Кремена, почитания! Къци Вапцаров не взе ли участие и във ваш проект? Задавам този въпрос с колегиално и приятелско уважение. Благодаря ти за съпорта в студиата на шоуто... Изненадан съм, че не виждаш смисъл в присъствието на героите на ранния преход в телевизионните ни истории. Нико няма нищо общо. Приеми моите извинения!", заяви той, подписвайки се като "Радо (Страстен фен на Господари на ефира)". Малко след това Тушев добави: "На мнение съм, че една жена, когато има нужда от извинение, е по-разумно да го получи."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !