Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Фен е изнасилвачът на Кали

отпечатай новината

10.12.2014 14:36 | Видян 2428 пъти

Фен е изнасилвачът на Кали

Попфолк дивата Кали повдигна завесата на едно от най-съкровените и болезнени събитияв личния си живот - нощта, през която е била изнасилена, видя "Всеки ден". Изпълнителката на "Пайнер" призна в предаването "На кафе", че вече е преодоляла травмата, която едно такова преживяване неминуемо оставя.

"Пред себе си съм вече чиста и нямам какво да крия", разказа пред Гала един от най-противоречивите съквартиранти в Къщата на "ВИП Брадър" през този сезон.

Галина Димитрова Иванова, както е истинското име на звездата, била близка с насилника си. Двамата се срещали по време на всяко нейно участие в различен столичен клуб. "Беше един от най-верните ми почитатели, смятах го за истински фен. Следваше ме навсякъде, буквално знаеше текстовете на песните ми наизуст. Беше млад, на не повече от 21 - 22 години, добре сложен. Казаха ми, че си изкарва прехраната като сутеньор и той не го отричаше, нито пък го беше срам. Беше ми притно, че ме харесва открито. Случвало се е да ми оставя огромни бакшиши. Никога обаче не е показвал, че е готов да прекрачи някакви граници или да ми посегне. Имаше някакво особено обаяние, сякаш можех да му се доверя. Наричаха го Майкъл, но днес искрено се съмнявам, че това беше истинското му име", разказа Кали.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !