Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Софка маха бебето

отпечатай новината

18.12.2014 10:07 | Видян 3130 пъти

Софка маха бебето

Певицата е с извънматочна бременност не може да задържи плода. "Бебчето не е добре. Оказа се, че бременноста ми е извънматочна, не мога да задържа плода, защото влияе пагубно на здравето ми. Нямам друг избор освен да направя аборт" - разказа през сълзи певицата.

Софи преживява тежко неотменимото решение да направи аборт. По думите на фолк звездата няма друг избор, ако иска да запази живота и здравето си. "Не е проблемът във възрастта ми, въпреки, че скоро ставам на 39 г. Докторката ми обясни, че това се случва и на млади момичета. Така било писано - разтроена е Маринова.

Близките на Софка са силно притеснени за здравето на певицата. Според ромската перла обаче, колкото и голямо да е нещастието ѝ няма да повлияе на психиката ѝ. "Софка е силна! Винаги успява да стъпи на краката си" - убедена е певицата за бъдещето си.

Водят я с белезници в съда

Бременната Софи Маринова най-вероятно ще бъде доведена принудително в съда, защото не се яви доброволно да свидетелства във Враца вчера. Фолкпевицата е призована да дава показания в съдебния процес срещу известния лихвар Ангел Попов-Главестия. Софка не дойде на вчерашното заседание по делото. Заради това се очаква на следващото да бъде доведена принудително. Това означава, че ченгета ще вземат Софка от дома й и с патрулка ще я закарат в съда. Тя ще остане там под охрана, докато не даде показания пред магистратите. След това ще бъде освободена, обясниха юристи.
В съда вчера не дойде и вуйчото на Дачо. Софи Маринова се раздели с доведения си син Дачо след четиригодишна връзка. От неявилите се свидетели се очаква да разкажат какво знаят за лихварската дейност на Главестия. Според обвинението тя е започнала преди девет години в заложната му къща в Козлодуй. Той давал кредити с големи лихви, което е незаконно.

На вчерашното съдебно заседание не се явиха още куп свидетели, а тези, които се изправиха пред съда, напълно или частично се отказаха от думите си в досъдебното производство.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !