Ергенът отпрати три дами от имението

Певицата Киара Маджарова, графичният дизайнер Мария...

Среща на три религии и фабрика за...

Тази събота от 11:00 ч. по bTV приключението „Вкусът на...

Слави запуши устата на Мартина

отпечатай новината

08.01.2015 16:51 | Видян 3798 пъти

Слави запуши устата на Мартина

Мартина Огнянова, която доскоро споделяше житието на един от най-лачените и желани ергени на републиката Слави Трифонов, е получила ултиматум да не придава историята за 4-годишната им любов, мълви се из коридорите на Би Ти Ви.

Откакто миналия месец се разбра, че Дългия е изритал от шиуто си и уволнил от фирмата си танцьорката заради системни изневери, Мартина била подложена на ожесточено медийно ухажване от светски списания и тв предавания. Техните главни редактори и продуценти упорито се опитвали да навият варненката да разкаже своята истина за краха на отношенията й с водещия.

На невярната балерина предложили суми от порядъка на 12-15 хиляди лева, за да извади на бял свят тайните на една от най - усърдно пазените от медиите връзка. Разбира се това било докладновано веднага на Трифонов. Слави мигом взел нужните мерки, за да предотврати изнасянето на каквато и да било информация от нейна страна из печата.

Ако се вярва на слуховете, преди празниците Мартина е получила доста прилична финансова честитка, чрез която доскорошният й партньор си е гарантирал, че няма да чете из медиите статии от сорта как и по колко пъти на ден е водел интимен живот. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !