Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Иво Танев слабее с ябълки

отпечатай новината

09.01.2015 16:09 | Видян 1218 пъти

Иво Танев слабее с ябълки

Четири кисели млека на ден и дузина ябълки включва менюто, с което шоуменът Иво Танев топи талия след празниците. Оперният певец с минало във фолка прави сам хляба си – без мая, със закваска, овесено брашно и лимец.

Въпреки инфарктния график на събитията в Rainbow Plaza, която стопанисва, той следи изкъсо баланса между въглехидрати, белтъчини и мазнини във всяка своя хапка. „Едно разтоварване ще мина сега една седмица. Аз обичам да се разтоварвам с плодове, с ябълки най-вече, и с английска сол“, сподели изпълнителят на „100 марки”. „На мен не ми е важно да живея дълго. На мен ми е важно да ми е хубаво сега, докато съм жив, да съм здрав”, добави още свекърът на Десо от „Мастило”.

Танев поддържа форма основно с тенис, а фитнеса избягва, защото не му се отразява добре. През август водещият се пребил до една шахта и си наранил кръста. Едва се изправил на крака, за да се прибере вкъщи. С възстановяването му се заела жена му, която е рехбилитатор. „Чак през октомври започнах да играя пак тенис, да тренирам”, спомня си той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !