12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Българка събира погледите на звездите в Лос Анджелис

отпечатай новината

26.01.2015 12:57 | Видян 3114 пъти

Българка събира погледите на звездите в Лос Анджелис

Представителката на България в престижния конкурс „Queen of the Universe“ Лидия Иванова продължава да събира погледите на звездите в Лос Анджелис.  Както стана ясно скоро, красавицата посети последната церемония от връчването на наградите EMMY, където се запознава с водещи продуценти и журналисти от Холивуд и беше единствената, която успя да се снима с Дерек Хъф, който пожелал да си направи селфи с нея. Освен това Лидия беше забелязана не от кого да е, а от самите дизайнери на хитовата марка DSQUARED, които решават да я облекат в свои дрехи и да запечатат момента.

Изненадите не спират дотук – преди дни българската красавица се е запознала лично и с Джъстин Бийбър, който остава впечатлен от нейната красота, която не остава незабелязана и от Алфредо Флорес – личен фотограф и най-добър приятел на тийн звездата.
Лидия успя да се запознае и с актьора Винсент Спано, известен с ролите си във много холивудски продукции, както и с легендарния Майк Столър, който е написал едни от най-великите хитове на Елвис Пресли и Едит Пиаф.

Лидия Иванова е сред претендентките на един от най-престижните конкурси в Америка „Queen of the Universe“, който се провежда под егидата на Юнеско през април тази година. За да се включи в него, представителката на нашата страна е направила множество разработки за проблемите в световен мащаб и тяхното решение, като по този начин е заела позицията, за която се борят представителки от целия свят. “Queen of the Universe “е един от малкото изцяло благотворителни конкурси.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !