Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Майката на Бербо аплодира София Борисова

отпечатай новината

28.01.2015 14:25 | Видян 2630 пъти

Майката на Бербо аплодира София Борисова

Майката на Бербатов Маргарита бе сред специалните гости на ревюто на София Борисова, която представи своята нова колекция Lace magic 2015. В момента в публичното пространство е актуална клюката за развода на родителите на Бербо. Именно поради тази причина тя не се е появявала от доста време на публични места и затова предпочете да избягва фотографските светкаваци. Бившата главна медицинска сестра  бе дошла със своя приятелка от Благоевград. От първи ред ревюто изгледаха и Жорж Ганчев със своята Шуши, а до него бяха настанени пиарът и продуцент лорд Евгени Минчев в компанията на очарователната Ивана Скендерова.

Шушукания в залата предизвика и Софи Маринова, която дойде доста преди началото на дефилето. Само ден преди това Ромската перла сподели, че и е забранено да говори за бременноста си. В светските среди все още се питат дали наистина е бременна Софи или всичко е пиар ход. Сред гостите на модното ревю бяха и Ива Екимова, Мадам Искрено и Лично Миглена Ангелова, бившата на продуцента Иван Вихра, която бе довела тяхната дъщеричка Ава. Радост Драганова, която от 14 февруари ще води новото тв предаване "Мармалад" също бе в компанията на своята наследница Изабела.

Светски дебют направиха и младата двойка Ива Атанасова и собственика на BG Music Chanal Денис Касъмов, които в края на годината станаха родители за първи път. В компанията на мъж пристигна и любимецът на Лили Иванова, бизнесмена Димитър Тодоранов, който в последно време спрягат за половинка на Ели Гигова. Илиана Раева бе с дъщеря си Славея и бурно аплодираха моделите на подиума. Слави Трифонов, който от много време работи по всичките си проекти със София Борисова, изпрати огромен букет със специално пожелание. Малката Крисия също пропусна събитието, тъй като по същото време я награждаваха в Разград. С роклите на София Борисова на подиума се изявиха едни от най-успешните ни топ-модели, сред които: Деница Стоянова, Гергана Малкоданска, Мис България 2007 Юлия Юревич, Олга Модева, Фани Хараламбиева, Диана Иванчева, Ива Атанасова, Петя Велкова. По котешката пътека мина и Черната Златка, която с удоволствие влезе в ролята на манекенка с тоалетите на Романтика.

Повече от ВИП гостите на ревюто може да видите в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !