Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Бербо вкарва брат си в правия път

отпечатай новината

02.02.2015 13:12 | Видян 2031 пъти

Бербо вкарва брат си в правия път

Димитър Бербатов прави последен отчаян опит да вкара брат си Асен в правия път. За целта той го накара да започне курсовете за треньор. Надеждата на нападателя на "Монако" е, че по този начин ще отдалечи две години по-малкия си брат от изкушенията на бизнеса с наркотици, пише "България Днес". Както е известно, Асен вече има две условни присъди - за притежание и разпространение на наркотици. Едната той все още обжалва. Именно проблемите с властите отдалечиха двамата братя и те почти не контактуват помежду си.

Малкият Бербатов учи в треньорската школа към БФС, след като издържа изпитите за влизане нея. От септември той следва за най-ниския възможен лиценз - "C". Това означава, че при завършването му през 2016 година ще има тапия за учител - треньор. Той ще може да води деца и юноши до 14 години. Освен това ще е възможно да е наставник на мъже, но само на аматьорски тимове до областните групи. Според близки до двамата братя целта на Митко е Асен да започне да тренира деца в родния им Благоевград. Едва след това той ще опита да вземе и по-високите лицензи към УЕФА - "B", "A" и „Pro“.

Това е втори опит за по-малкия Бербатов да се сдобие с висше образование. Преди няколко години той се бе записал да следва за учител по физическо възпитание в Югозападния университет "Н. Рилски" в Благоевград, но така и не завърши. Сега близките му се надяват да е доста по-отговорен към следването си и да успее да вземе диплома.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !